miércoles, 23 de junio de 2021

OBRA DE TEATRE "LA LLEGENDA DE SANT JORDI". 1º-2º LA FREIXNEDA / OBRA DE TEATRO "LA LEYENDA DE SAN JORGE" 1º-2º LA FRESNEDA


Durant el 3er trimestre els alumnes de 1er i 2on de La Freixneda de català van preparar l'obra de teatre "La llegenda de Sant Jordi". Es va preparar conjuntament amb els alumnes de dramatització. Cascascú van treballar per separat cadascuna de les part de l'obra que els havíe tocat, i després ens vam juntar per els assajos i la representació. Els alumnes estaven molt motivats i han treballant molt bé durant tot el trimestre. Donar les gràcies a les families per la seva col·laboració e implicació, sense elles no s'haguera pogut dur a terme. Gràcies families.!!!!

Durante el 3er trimestre los alumnas de 1º y 2on de primaria de La Fresneda prepararon en dramatización la obra de teatro "La leyenda de San Jorge". Se preparó conjuntamente con los alumnos de catalán. Cadauno preparó la parte de la obra que le había tocado por separado y después se juntaron para ensayar y representar la obra. Las alumnas estaban muy motivadas y trabajaron muy bien durante todo el trimestre. Dar las gracias a las familias por su colaboración e implicación, sin ellas no se hubiese podido llevar a término. Gracias familias.!!!!!







 

1 comentario:

Carmina dijo...

Menudos artistas! Lo habéis hecho genial😍😍